Cecilie beck ny kæreste store fisser

cecilie beck ny kæreste store fisser

et narkotikum, cecilie Beck kunne samme år i samme blad ikke skjule sin glæde over at være blevet kæreste med den eftertragtede udenrigs-reporter. For der var ikke rigtig noget mad på hospitalet, fortæller hun. Se også: Kendt tv-par er blevet skilt. Rasmus Tantholdt planlagde ferierne i familien. At kunne mærke både glæde og sorg  - at man kan mærke, at man lever.

Thai: Cecilie beck ny kæreste store fisser

Kærligheden strålede ud af dem, da TV 2-profilerne Rasmus Tantholdt og Natasja Crone troppede op arm i arm på den røde løber til Danmarks Indsamling 2017. Tidligere TV-vært Søren Kaster. Hvis det er sammen med Natasja, som jeg også holder utrolig meget af, så er det helt fint med mig siger. Cecilie, beck og Lasse Sjørslev så begge ud til at have en fest på Roskilde Festival fredag aften. Jan - TV 2 Zulu Nyhedsværten Cecilie Beck bliver medvært på årets Zulu Awards, hvor hun skal jagte gode historier. Derudover var vinduerne cecilie beck ny kæreste store fisser var smadrede, så myggene forlystede sig på Cecilies krop og hun fik Malaria. Har været med til at lave DR1-programmerne Søndagsmagasinet og Rapporten samt DR2-programmet Indefra og DR2-nyhedsudsendelsen Deadline. Der er så mange ting, jeg gerne vil prøve at se i mit liv, og oplevelser, jeg gerne vil give de mennesker, jeg holder. Okt - TV 2 Den berejste og travle TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt kan fejre fødselsdag på farten. cecilie beck ny kæreste store fisser cecilie beck ny kæreste store fisser

Nyskilte: Cecilie beck ny kæreste store fisser

Sep - DR DR og TV 2 er gået sammen om at afholde et stort indsamlingsshow til fordel for de mange flygtninge, og nu støtter flere DR-værter op om indsamlingen på Instagram. Rasmus Tantholdt er ikke den eneste af de to, der tidligere har fundet kærligheden på. TV 2 news-værten Janni Pedersen vandt billed-bladets flotte læserpris, TV-guld-prisen, som Årets kvindelige nyhedsvært. Ikke når det gælder om at få banket det der søm i, men i forhold til at tage initiativ til, at vi gør ting sammen. LÆS mere: Rasmus Tantholdt bekræfter skilsmissen fra. Vi researcher lidt for hinanden, smiler han. Hvor Cecilie er god til at finde på de de små, hverdags-oplevelser, så står jeg for rejserne. Hun valgte at forlade sit job, da det nye forhold var en kendsgerning, men foretrak dog i første omgang bare at tage fri fra skærmen.

Kommentarer (1)

  1. cecilie beck ny kæreste store fisser siger:

    Cecilie Beck : Billed-Bladet har..

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *